tekane anyar
tekane anyar
  • tour-(10)
  • tour-(7)
  • tour-(4)

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Jinhua zhongsheng Serat Produk Co, Ltd yaiku perusahaan manufaktur sing nggabungake peralatan mesin mesin pulp & dodolan lan desain cetak lan pangembangan dadi kabèh. Pembentuk pulp kertas & jamur pers panas sing digawe kita cocok kanggo macem-macem jinis kerajinan lan mesin kanthi cara pemanasan sing beda (pemanasan listrik, pemanasan uap, pemanasan minyak transfer panas). Kita dadi pimpinan riset lan pabrik kertas cetakan pulp digawe panas kanthi kukus lan minyak transfer panas. Teknologi pangirit energi iki wis akeh digunakake lan digunakake ing omah lan ing luar negeri.
Zhongsheng Group diadegake ing taun 2004. Ing tahap awal, Zhongsheng khusus kanggo ngrancang, pangembangan, pabrik, lan adol peralatan ngecor pulp lan cetakan khusus, lan nguwasani 70% pasar pabrik pulpa China kanthi teknologi terobosan cetakan aluminium, otomatis mesin pulping lan mesin gedhe.
Kanthi permintaan pasar kanggo kertas kertas biodegradable, Jinhua Zhongsheng Fiber Products Co, Ltd didegake ing taun 2013 lan wiwit nindakake mesin kertas kertas biodegradable.